Novým trénerom mužov Prešova Trtík, zmluvu podpísal na rok

02.06.2008 Prešov

Prešov 2. júna (TASR) - Novým trénerom hádzanárov Tatrana Prešov sa stal Rastislav Trtík. Kormidelník, ktorého vedenie predstavilo hráčom na pondeľňajšom prvom tréningu na novú sezónu, sa s klubom dohodol na ročnej ...
"Budem sa môcť presvedčiť o tom, čo je pravdy na chýroch o výborných podmienkach, v akých sa pripravujú tunajší hráči, " vyjadril sa nový tréner, ktorý priviedol TV Melsungen z druhej nemeckej súťaže do najvyššej. "Môj prvý dojem je taký, že všetko tu má svoje miesto. Povedal by som dokonca, že tu je väčší poriadok, než v niektorých bundesligových halách. "
S akými cieľmi prišiel rodený Košičan do Prešova? "Hodlám oživiť herný prejav svojich zverencov o viacero obranných variantov, nie iba klasický betón nula-šesť. Žiada sa mi tiež viac prebudiť prácu nôh u niektorých hráčov základnej zostavy i širšieho kádra. Ukázať fanúšikom väčšiu obmenu hráčov, jednoducho atraktívnu hádzanú, ktorá priláka ľudí do hľadiska. " Na mene jeho asistenta Alexandra Radčenka sa s majiteľom klubu zhodli bez problémov. "Bol to návrh pána Chmeliara, ja som ho akceptoval, " upresnil Rastislav Trtík.
 

Vyberte región